Apartamente in Bucuresti


Se cunoaște faptul că București este o poartă deschisă în ceea ce privește oportunitățile de oferte de locuri de muncă și de avansare în carieră dar și de studiu pentru studenți. Însă, nu este atât de ușor să te stabilești în București, ai nevoie de puțin ajutor din partea unei agenții de imobiliare care să îți prezinte cât mai multe locuințe, prețuri, și beneficii.

apartamentenoisud.ro este o companie românească, la început de drum, dar care dă dovadă de seriozitate și implicare, având grijă de cerințele și nevoile clienților săi, ajutându-i pe aceștia să își găsească locuința ideală. Uitându-mă peste ce se găsește pe site-ul companiei, am descoperit și un filtru care mă ajută să găsesc locuința potrivită bugetului și cerințelor mele, trebuie doar să setez valorile care sunt pe placul meu și să sper că o să găsesc ceea ce caut sau ceva asemănător.

Există câteva ansamble rezidențiale de vis, precum Mega Residence, situat în sectorul 4,  zona Berceni, o zonă în care dispune de străzi bine asfaltate, de trotuare și iluminat public stradal, dar și de mijloace de transport în comun și de centre comerciale importante, cu școli, grădinițe și unități medicale în apropiere. Cei care își doresc să ducă o viață fără griji, mai bine s-ar grăbi să prindă un loc în unul dintre cele 46 de apartamente de pe cele 5 etaje.

Însă, ansamblul rezidențial pe care l-aș alege eu este cu siguranță Royal Residence, amplasat pe Șoseaua Olteniței, acesta dispune de un număr de 26 de imobile și pune preț pe siguranță și calitate, iar aspectul întregului ansamblu rezidențial este modern și revigorant. Apartamentele și garsonierele din cadrul ansamblului dispun odată cu achiziționarea acestora de aer condiționat, centrală proprie, calorifere de aluminiu, obiecte sanitare, gresie, faianță, parchet, tâmplărie PVC cu geam LOW-E, ușă metalică, uși interior Bella Casa și, desigur, de video-interfon.

Trebuie doar să faci primul pas și să încerci să cauți locuința potrivită pentru tine, să nu te temi niciodată de schimbare, aceasta poate constitui un început mai bun pentru tine și cei dragi.

Reclame

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s