Maxigel


Poate că nu este pentru prima dată când auzi de compania Maxigel, însă eu insist să îți aduc la cunoștință câteva detalii despre această companie și despre domeniul său de activitate dar și certificările acesteia.

Maxigel dispune de produse Horeca și oferă atât dotări complete de echipamente, consultanță, cât și proiectare și service pentru sectorarele care includ restaurantele, hotelurile, catering-ul, cafenelele, pizzeriile, covrigăriile, barurile, supermaket-urile, magazinele alimentare, depozitele frigorifice sau chiar și pentru sectoarele de panificație și patiserie.

Cu o experiență acumulată în cei 20 de ani de activitate, în care echipa companiei a dobândit profesionalismul cu care se pot mândri în prezent, Maxigel vă oferă produse de calitate și te ajută să duci la sfârșit proiecte cu diferite grade de complexitate. Pentru a te convinge de calitatea companiei, te informez că începând cu anul 2004 Maxigel a implementat sistemul de management al calității ISO 9001. În 2013 Maxigel a recertificat sistemul de management integrat de calitate-mediu în baza standardelor ISO 9001 și ISO 14001, alături de Societatea Germană de Certificare a Sistemelor de Management DQS, iar prin urmare toate echipamentele Maxigel sunt în conformitate cu directivele CE, standardele și legislația națională în vigoare.

Toate sectoarele enumerate mai în sus necesită o lada frigorifica și rafturi metalice, iar ambele produse se găsesc în același loc, probabil unele modele sunt printre cele care intră la lichidările de stoc sau promoțiile săptămânii, vezi chiar cu ochii tăi cum stă treaba pe site-ul firmei Maxigel.

Întotdeauna să verificați certificăriile unei firme, căci s-ar putea ca aceasta să funcționeze fără să aibă actele în regulă și să vă treziți cu produse care lasă de dorit din punct de vedere calitativ dar care au exact același preț precum produsele firmelor care sunt în conformitate cu directivele CE, standardele și legislația în vigoare. Eu vă prezint una dintre acele firme care sunt de încredere, este alegerea dumneavoastră mai departe, insă eu consider că o să alegeți varianta care o să vă aducă mai multe beneficii.

Reclame

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s