Serviciile Airportrentacar din Bucuresti


Recent, o cunoștință de a mea a ales să călătorească cu avionul, venind dintr-o excursie din afara țării, spre București. Și-a achiziționat biletul de pe Aerolines și a fost încântată de serviciile de care a beneficiat. Însă, de la aeroportul Otopeni și până în sectorul din București unde locuiește, este un drum de mai mult de jumătate de oră, iar aceasta nu dispune de o mașină personală, iar familia sa nu a avut timp să vină și să o ajute, căci a ajuns la orele dimineții când aceștia deja ajunseseră la serviciu.

I-am recomandat să apeleze la serviciile Airportrentacar Bucuresti de închirieri de mașini, firmă care dispune și de un asistent pregătit să își ajute clienții în luarea deciziilor corecte și potrivite pentru aceștia în funcție de nevoile și cerințele fiecăruia în parte. Procesul de închiriere a durat puțin, căci pe site-ul firmei găsiți chiar pe pagina principală un formular cu ajutorul căruia puteți închiria o mașină fără probleme prin selectarea locației, în exemplul de față Aeroportul Otopeni București, dacă doriți să returnați mașină în același loc sau în alt loc, chiar și în alte orașe precum Timișoara sau Bacău, unde activează firma, specificând data și ora la care solicitați mașina și când o veți înapoia.

Deoarece, persoana de care vă vorbesc, avea patru bagaje, a fost ajutată de către asistentul din partea firmei să aleagă o mașină potrivită nevoilor sale, prin urmare a ales un Audi A4, o mașină automată, cu interior de piele, senzori de parcare, încăpătoare, care dispune de loc pentru cinci bagaje și cu locuri suficiente pentru a ieși mai târziu să își sărbătorească venirea alături de prieteni.

Astfel de servicii vin ca un colac de salvare pentru aceia care se află într-o asemenea situație. Cunoștința mea, una dintre cele mai bune prietene, încă îmi mulțumesc pentru recomandarea pe care i-am făcut-o.

 

Reclame

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s