Etichete bauturi


Care este primul lucru pe care îl observăm la o băutură, totdată fiind un factor important în ceea ce privește alegerea noastră? Orice răspuns care nu se referă la design-ul etichetei, este greșit. Companiile producătoare de băuturi trebuie să conștientizeze importanța etichetelor și să apeleze la firme specializate în acest domeniu, căci, potențialii clienți preiau informațiile necesare de pe etichetele băuturilor și aceștia îi pot influența să decidă mai ușor achiziționarea produsul.

Pe mine mă atrag cel mai mult acele etichete autoadezive clare și ultra-clare pentru efectul “no label look”. Acestea au devenit populare prin intermediul reducerilor costurilor de imprimare, având în vedere că înainte aceste etichete se puteau obține doar prin tehnici de gravură și imprimare direct pe ambalaj. O nouă tehnică a ajutat la ușurare acestui proces, iar acum prin ajutorul flexografiei se poate optimiza întreg procesul prin intermediul etichetelor autoadezive. Calitatea și claritatea rezultate din mixul materialelor speciale din punct de vedere calitativ și adezivii compatibili au eliminat efectul mat al imprimării clasice a sticlelor, iar design-ul a fost adaptat la un alt nivel.

news1

Pentru cei care nu au înțeles ce presupune flexografia, o să încerc să ofer o definiție pe scurt. Flexografia este un procedeu de imprimare care utilizează un clișeu tipografic reliefat dintr-un material flexibil și poate fi utlizat pe aproape orice tip de substrat, fiind utilizat pe scară largă pe substraturi neporoase și diferite tipuri de ambalaje alimentare. Puteți să observați și în imaginea de mai în sus un model de etichete autoadezive realizate prin flexografie.

Puteți să faceți un mic studiu și să vizitați un magazin de băuturi pentru a observa ce tip de etichete autoadezive predomină. Eu am recunoscut foarte multe etichete de tipul celei pe care v-am prezentat-o, de accea am ales să v-o ofer ca exemplu și să vă ajut să înțelegeți tehnologia din spatele acesteia. Aceste informații vă pot fi de folos cândva, poate o să doriți să înființați o companie de băuturi, nu se știe niciodată ce va aduce ziua de mâine.

Reclame

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s