Combate lupta cu parul nedorit


Cel mai în vogă trend actual, aflat în rândul bărbaților, este barba. Într-adevăr, barba constituie un element care definește bărbăția, însă nu este ușor să o păstrezi îngrijită și aranjată. În cazul în care alegi să porți barbă și nu o îngrijești, riști să adopți, fie că îți dorești sau nu, un aspect de om al străzii. Nicio femeie nu este dispusă să iasă cu un bărbat neîngrijit, însă ar ieși oricând cu un bărbat pus la punct și bărbos, pe deasupra.

Pentru îndepărtarea acelor porțiuni de păr care distrug aspectul bărbii, puteți alege să mergeți la frizerie pentru retușuri în fiecare săptămână, ceea ce este destul de costisitor în timp și probabil neconvenabil, sau puteți să achiziționați un aparat de tuns barba de la Philips, confecționat pentru tipul dumneavoastră de barbă, fără alte costuri suplimentare în fiecare săptămână, măcar știți că investiți o singură dată banii și nu mai aveți apoi probleme cu îngrijirea aspectului bărbii. Avantajul o să se vadă de-a lungul timpului, căci banii de pe un aparat de tuns barba sunt mai puțini în comparație cu mersul la frizerie în fiecare săptămână.

Cât despre îngrijirea corporală, există și pentru această categorie o serie de produse. Aparatele de ingrijire corporală pot să fie simple sau versatile, care sunt de fapt cu mai multe capete, multe detalii despre aparatele de îngrijire corporală veți găsi aici

Lupta cu barba și părul de pe corp nu este o misiune imposibilă, totul depinde de armele pe care le folosiți și calitatea acestora. Philips este una dintre companiile care dispun de o multitudine de produse pentru menținerea și îngrijirea igienei personală cu ajutorul aparatelor destinate diferitelor zone ale corpului, căci igiena corporală nu se rezumă numai la apă și săpun, ci și la menținerea volumului de păr de pe corp, în așa fel încât să arătăm ca oameni și nu precum animalele. Unii dintre bărbați, chiar și femei, au avut ghinionul să aibă parte de foarte mult păr, ceea ce consider că poate deveni inconfortabil, iar aceștia nu sunt de condamnat că aleg să-l îndepărteze.

Reclame

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s