Siguranta copiilor in timpul calatoriilor


Orice părinte își dorește tot ce este mai bun pentru copilul său, fără nicio urmă de îndoială. Mulți nu au destule informații în ceea ce privește siguranța celor mici în timpul unei călătorii, însă nu este niciodată prea târziu ca aceștia să învețe despre măsurile de siguranță care trebuie adoptate, apoi comunicând mai departe unor viitor părinți. Pentru confortul unui copil în timpul unei călătorii cu mașina, trebuie să vă asigurați că aceștia sunt în siguranță și au centura de siguranță pusă. Vă puteți ocupa de acest aspect cu ajutorul unor înălțătoare auto pentru copii, conform standardelor europene de siguranță.

Accesând site-ul ErFi.ro, cunoscut ca magazin online pentru copii, veți putea găsi diferite modele și culori, atât pentru fetițe cât și pentru băieți. Produsele din categoria înălțătoarelor auto pentru copii pot fi vizualizate și achiziționate de aici.

O altă variantă la care puteți apela, sunt cărucioarele 3 în 1, care conțin căruciorul, un landou și un scaun auto pentru copii. Este prezentat sub forma unui kit de călătorie. Copiii nu trebuie lăsați acasă, ci trebuie luați în diferite deplasări și călătorii, căci nu numai că așa vă veți putea bucura de călătorii în familie, ci este foarte sănătos să vă scoateți copilul la aer curat într-o excursie., spre exemplu. Într-adevăr, prețurile acestor cărucioare 3 în 1 nu sunt foarte reduse, dar nici absurde, căci dacă stai să calculezi costul tuturor celor trei produse aflate într-un singur produs, cu siguranță depășește costul total al kit-ului de călătorie. Dacă vă grăbiți, puteți prinde reducerile de până la – 24% pe care cei de la ErFi le-au implementat pentru unele cărucioare 3 în 1.

Cât despre calitatea produselor și seriozitatea distribuitorului, pot să spun că este incontestabilă. În cazul în care nu știați, ErFi este unul dintre cele mai cunoscute magazine online pentru copii. Puteți achiziționa toate cele necesare copilului dumneavoastră chiar dintr-un singur loc, ajutându-vă de filtrele de căutare care indică produsele specifice unei anumite vârste.

Reclame

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s