Vertex Cleaning


Se cunoaște faptul că timpul este relativ, însă atunci când ești într-o continuă mișcare parcă și timpul trece mai repede. Fiind ocupați cu treburile de peste zi, care uneori se prelungesc până târziu în noapte, abia mai avem puțin timp pentru nevoile biologice și cu atât mai puțin pentru curățenie. Datorită acestor situații, există firme de curățenie care se pot ocupa de acest aspect contra unui cost.

Vertex Cleaning este o companie care oferă servicii de curățenie complete și profesionale, de calitate înaltă, atât pentru curățenia generală cât și pentru întreținerea birourilor, a spațiilor comerciale și industriale, dar și pentru curățarea garsonierelor, apartamentelor, caselor sau chiar și vilelor.  Firma are un personal calificat, care lucrează pentru fiecare client în parte cu un plan personalizat, cu scopul de a se efectua curățenia într-un mod cât mai eficient.

Cea mai bună parte este că puteți solicita firma de curățenie ca să se ocupe de aspect în fiecare zi sau în fiecare săptămână. Curățenia aceasta implică ștergerea prafului de pe mobilier și electronice, aspirarea mochetelor și curățarea pardoselii, curățarea și dezinfectarea grupurilor sanitare, întreținerea spațiilor unde se servește masa, ștergerea balustradelor, curățarea prizelor, întrerupătoarelor și a corpurilor de iluminat, colectarea și degajarea gunoiului, curățarea scrumierelor și înlocuirea sacilor menajeri, toate acestea fără a deranja angajații sau a perturba mediul de lucru.  Desigur, produsele folosite de personalul de la Vertex Cleaning, nu sunt produse de la magazinul din colț, ci sunt printre cele mai noi apărute produse de curățenie de pe piață. Mai multe informații privind prețul și nu numai, în legătură cu curățenia zilnică sau săptămânală, puteți găsi aici.

Ca angajator, aș alege oricând această variantă. O femeie de serviciu nu poate față așa cum trebuie unui spațiu industrial, iar calitatea serviciilor oferite nu se compară cu cele oferite de Vertex Cleaning, care vin odată cu propriile produse de curățenie, asta însemnând că nu va mai fi nevoie să dau bani și pe acestea. Dacă stai să te gândești, sunt multe avantaje de care poți beneficia, atât pentru curățenia unor birouri, spațiilor industriale sau apartamentelor.

Reclame

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s