Planuri pentru vacanta de vara


Timpul trece și ia odată cu acesta fiecare parte din anotimpul rece, lăsând loc primăverii care anunță mult așteptata vară. Acum este momentul să vă gândiți la planificarea concediului pentru o bună și meritată vacanță alături de familie. Vă recomand agențiile de turism care vă pot oferi pachete promoționale pentru rezervăriile sejururilor din timp.

Fortuna Business Travel este o agenție de turism cu o experiență de 14 ani în domeniu, fiind înființată încă din anul 2001, care oferă îndrumare și consultanță în funcție de preferințele și bugetul de care dispuneți. Pe lângă aceste servicii, agenția de turism se ocupă și cu organizarea de conferințe, simpozioane, seminarii, programe team-building sau petreceri, prin alegerea celor mai bune locații la prețuri avantajoase.

Accesați site-ul agenției de turism pentru a descoperi sejururile, ofertele și vacanțele interne dar și externe de care puteți beneficia. Vorbind de vacanțele externe, la Charter Skiathos 2015, vă puteți ajuta de către filtrul prezent pentru a alege destinația exactă, bugetul și hotelul în funcție de preferințe, după ce s-au setat toate cele necesare, o să primiți rezultatele cu ofertele disponibile conform cerințelor dumneavoastră, mai multe detalii sunt prezentate pe site.

Una dintre ofertele pe care am pus eu ochii este sejurul în Sicilia din această vară. Acest sejur în Sicilia oferit de către Fortuna Business Travel este prezentat la un preț accesibil în această perioadă, spre norocul meu dar și al celor care iubesc climatul blând, marea, istoria și tot ce înseamnă frumos. Oamenii nu obișnuiesc să facă rezervări pentru sejururi, însă ocaziile de acest gen nu trebuie ratate. Sicilia este o destinație turistică care adună anual milioane de turiști din întreaga lume. Pentru a vizualiza câteva imagini cu acest loc minunat, dar și pentru mai multe detalii referitoare la reduceri și rezervări vă recomand să intrați pe site-ul agenției menționate mai în sus.

Sper să ne auzim cu bine și să avem ce povestii la iarnă în legătură cu experiențele de peste vară.

Anunțuri

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s