Cum poti sa ai parte de un somn odihnitor


De cele mai multe ori, cauzele durerilor de spate și a senzației de oboseală, chiar imediat după ce ne trezim, se pot datora saltelei patului și nu vârstei sau altor factori de acest fel la care am tinde să ne gândim în primul rând.

Salterra dispune de saltele realizate de unii dintre cei mai puternici și inovatori specialiști în domeniul produselor destinate somnului, din Europa, întreaga colecție incluzând branduri precum Pikolin, Sunlay, Pikolin Home (Spania), Epeda (Franța) și Sleep Comfort (România).Însă, înainte de vă oferi și alte detalii, vă recomand să aruncați o privire pe partea stângă unde veți găsi ghiduri despre cum poți să ai un somn ușor, pașii pe care trebuie să îi urmați în alegerea saltelei, dar și sfaturile specialiștilor în ceea ce privește saltelele cu arcuri sau spumă și problemele cu spatele. Totodată, pentru a vă crea un mediu cât mai plăcut și mai comod, diferite produse destinate unui somn odihnitor sunt prezentate pe site-ul Salterra, aranjate pe categorii.

Pentru cei care își doresc să facă schimbări mult mai mari, atât pentru îmbunătățirea propriei calități a vieții dar și pentru adoptarea unei schimbări vizibile, paturile pentru dormitor le stau la dispoziție, cu diferite tăblii și somiere, dar și cu sau fără lăzi de depozitare. În prezent, pe Saterra le puteți găsi la reducere, găsiți mai multe detalii aici.

Nimic nu este mai sănătos decât un somn odihnitor, de aceea o investiție într-un pat sau o saltea de calitate nu ne va îmbunătăți numai viața de zi cu zi, ci ne va ajuta să ne desfășurăm activitățiile la serviciu la o capacitate mai mare, dovedindu-ne adevăratul potențial, ceea ce poate aduce în urma sa multe alte beneficii, atât de natură spirituală cât și materială.

Cât despre persoanele care se află în București, Brașov și Iași am o veste bună, aceștia pot vizita showroom-urile Salterra deschise în aceste orașe. Pentru capitală adresa Salterra, Bulevardul Nicolae Titulescu, nr. 4, Bucuresti 011141, 0720 333 022, iar adresele pentru celelalte orașe și orarul le veți putea găsi pe site.

Reclame

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s