Bioportal pentru un trai sanatos


Bioportal este un supermarket online pe ale cărui rafturi veți putea găsi diferite produse naturiste, ideale pentru un trai sănătos dar și pentru tratarea bolilor secolului, acesta fiind verificate de consumatori din întreaga lume, încă începând cu anul 2011 când au pornit în această călătorie sub forma unei fundații realizată pe o idee simplă și anume ”sănătatea înainte de toate”. Bioportal este chiar primul supermarket online de acest fel și se poate mândri în prezent cu o gamă largă de produse naturiste cu etichetele unor producători de renume pe piață.

cosmetice_6

Cosmeticele bio sunt în tendințe încă de anul trecut și ceva îmi spune că se vor păstra în tendințe mult timp de acum încolo, în general, stilul de viață sănătos a devenit tot mai popular și mai râvnit de către persoanele care doresc să ducă o viață cât mai bună din punctul de vedere al sănătății. De la săpun la unturi precum cel de argan, toate produsele cosmetice prezentate pe Bioportal sunt 100% naturale. Te invit să faci un experiment. Încearcă produsele cosmetice naturale o perioadă de timp și încearcă să identifici beneficiile acestea pe propria piele. Întotdeauna când folosesc produse naturale, indiferent dacă este vorba de cele cosmetice sau de alt tip, sunt tot timpul mulțumită de rezultate.

lotiune-stimulanta-par_14337

Eu m-am îndreptat spre marca Gamarde, unde am descoperit o loțiune stimulantă pentru păr. Aceasta nu numai că și curăță părul, dar îl și stimulează pentru a conferi suplețe și strălucire podoabei capilare. Ingredintele naturale active m-au convins să aleg această loțiune, printre acestea se strecoară extractul de coacăză neagră, apa florală de lavandă care stimulează regerarea celulară și extractul de mirt cu proprietăți astrigente și tonifiante, pe lângă celelalte ingrediente de origine naturală. True Natural este, de asemenea, o marcă de produse cosmetice naturale la care aș apela oricând, însă sunt sigură de Gamarde că apare pe Bioportal, printre cele 15,000 de produse își face loc și o serie de produse cosmetice naturale cu eticheta Gamarde.

Reclame

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s