Planifica vacanta din timp cu Vilegia


Care sunt cele mai bune vacanțe? Vă spun eu. Cele mai bune vacanțe sunt cele planificate din timp. Acum este timpul să apelați la o agenție de turism pentru a putea beneficia de o vacanță de vară pe litoralul romanesc, alături de cei dragi.

Vremea din ultimele zile nu a fost prea prielnică pentru deplasări, pun pariu că nimeni nu a mișcat un deget din casă fără să fie neapărat nevoie. Vilegia este o agenție de turism care dispune de un site pe care îl puteți accesa chiar de acasă și în orice moment al zilei, căci este disponibila 24 de ore pe zi și 7 zile pe săptămână pentru solicitările urgente, iar timpul de răspuns de la primirea unei solicitări se rezumă la cel mult două ore. Serviciile oferite sunt diverse, de la rezervări de bilete de avion intern sau extern, rezervări la hoteluri din țară sau străinătate, închirieri de autocare, servicii de rent a car, pachete turistice complexe și până la city break-uri dar și consultanță turistică cu termene de plată flexibile.

Una dintre cele mai căutate destinații pe litoralul românesc este Eforie Nord și dispune de numeroase hoteluri, căci oferta este într-adevăr mare în sezonul de vară. Cei care sunt mai visători și uită să își rezerve locul la hotel riscă să rămână fără cazare, cum spuneam mai în sus, pentru o vacanță reușită este nevoie de o planificare din timp pe care să vă puteți baza că este în regulă, fără să vă faceți griji în această privință.

Unul dintre hotelurile prezentate este Hotel Fortuna Eforie Nord, pe care agenția de turism Vilegia îl prezintă în totalitate pe site-ul său, mai multe detalii găsiți aici. Amplasarea din centrul stațiunii, distanța scurtă până la plajă, camerele moderne dispuse pe patru nivele și parter, condițiile de cazare excelente, facilitățiile și activitățile gratuite destinate copiilor recomandă de la sine acest hotel de 3 stele.

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s