Tenisi in ton cu ghioceii


Odată cu apariția ghioceilor și încălțămintea trebuie să fie schimbată. Este timpul să aruncăm în debara ghetele și bocancii și să încălțăm maiestruoșii și confortabilii teniși după care am râvnit toată iarna. Pe site-ul Tinar am văzut teniși pentru bărbați, care sunt disponibili sub forma a nu mai puțin de 400 de modele, pe a căror etichete stă scrijelit numele celor mai căutate branduri precum Converse, G-Star, Vans, DC, Adidas dar și Reebok.

Dacă aș face un ghid care să explice în funcție de ce criterii să achiziționezi teniși, cel mai probabil ar suna ca în rândurile următoare. Tenișii, mai ales în perioada primăverii, trebuie să fie impermeabili, căci este un sezon ploios și acest criteriu trebuie luat în considerare. Prețul nu dictează calitatea, poți să găsești teniși scumpi și de proastă calitate, de aceea te îndrum spre site-uri precum Tinar, unde marfa este de calitate, în principal cel mai important criteriu în alegerea unei perechi de teniși, dar nu numai în acest caz, este calitatea. Nu te uita la bani, odată ce ai dat un ban, măcar știi pe ce anume l-ai dat, căci nici să cumperi teniși din două în două luni nu este avantajos. Întotdeauna să verifici tabelele de mărimi de pe site-uri, s-ar putea să nu fie la fel peste tot, iar mărimile să nu corespundă așa cum te aștepți. În principal, dacă încerci îți amintești aceste mici sugestii, sesiunea de shopping va fi o reușită.

Dacă aruncați o privire peste reducerile de la Tinar, cu toate că afara este soare și frumos, o să aveți senzația că a venit Moș Crăciun. Reducerile irezistibile de până la -85% vă așteaptă la diverse produse, destinate atât pentru femei, bărbați, cât și pentru copii, pornind de la umbrele, accesorii, haine, încălțăminte și până la bijuterii, mai multe detalii și imagini cu produsele expuse o să găsiți aici.

Martie este luna femeilor, însă, doamnelor, țineți minte că nici bărbații nu trebuie neglijați.

Reclame

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s