Electric City 2015 @ Cluj


electriccity

Acest articol este pentru cei din zona Clujului și nu numai, sunt așteptați oameni din toate colțurile țării, ca la orice eveniment care are ”Electric” în față. Da, este prea devreme să vorbim despre Electric Castle, marele festival muzical care va avea loc în 2015 pe data de 25 Iunie și se va încheia pe data de 29 Iunie, desigur, ca și anul trecut, locația festivalului va fi la Castelul Banffy, iar ca o mică paranteză vă îndemn să descărcați aplicația Electric Castle și să vă achiziționați până la sfârșitul lunii biletul și locul de camping, căci prețurile o să explodeze din data de 1 Aprilie.

Acum, o să vorbim despre Electric City, un eveniment indoor, secționat în 3 locații și anume Sala Polivalentă, Cluj Arena în parcarea subterană unde obișnuiesc să se țină party-urile EC și la Polivalentă în Silent Disco. Programul îl puteți vedea pe site-ul oficial Electric City sau în în imaginea de mai în jos.

Program Electric City

Evenimentul va găzdui nume mari, nici nu știi în ce direcție să apuci. Cât despre prețurile biletelor, până în luna data de 18 Februarie se găseau la 59 lei, până în data de 18 Martie la 79 lei, iar acum sunt puse în vânzare la prețul de 99 lei.

Ideea de bază este că Clujul a devenit în 2015 Capitala Europeană a Tineretului, iar cu ocazia acest titlu obținut se organizează evenimente incredibile de la care nu trebuie să lipsești sub nicio formă. Eu o să merg în special pentru Akua Naru, pe care îmi doream să o aud live de ceva timp, a mai trecut o dată în Cluj prin 2014, dar și pe Chase and Status.

Electric City va avea loc pe data de 28 Martie, mai este puțin până atunci, dragilor. Sper să ne vedem cu bine în una dintre cele 3 locații, pe mine o să mă găsiți cu siguranță la Sala Polivalentă de la ora 8:30PM, la Akua Naru.

Reclame

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s