PHPRunner de la Xlinesoft


Prin intermediul acestui articol, astăzi vom învăța câteva noțiuni despre PHPRunner. Pentru început, o să vă prezint o mică definiție a ceea ce reprezintă PHPRunner, iar apoi o să vă spun și de unde se poate achiziționa, dar și beneficiile pe care le veți putea obține în urma achiziționării acestuia.

PHPRunner este o aplicație web și se poate folosi pentru crearea de baze de date locale sau la distanță, precum MySQL, Microsoft Acces, SQL Server, Postgre și Oracle. Mai exact, este un generator de cod cu mecanism de șablon care separă stratul de prezentare din stratul de codificare, ceea ce permite web designerilor și dezvoltatorilor să lucreze pe aceeași aplicație web independentă. Prin urmare, este o aplicație web destinată web designerilor și dezvoltatorilor, care le ușurează munca prin seturile de pagini web legate între ele, proiectate în mod corespunzător și profesionist, care pot fi personalizate în funcție de preferințele clientului și protejate prin condiționarea accesului cu parole, fiind ideal pentru păstrarea confidențialității informațiilor site-ului dumneavoastră.

Xlinesoft a lansat pentru prima dată acest produs în anul 2004, pe data de 5 Decembrie și este distribuitor al produsului PHPRunner în România.

Dacă îți dorești să creezi în timp scurt un site web PHP cu șabloane diverse, destinate aplicațiilor cu interfețe grafice și baze de date complete, însă fără să fii nevoit să apelezi la programare, înseamna că PHPRunner de la Xlinesoft este ceea ce cauți. Drept dovadă a eficienței acestei aplicații web stau referințele provenite din partea clienților, care mărturisesc că au salvat mii de dolari și au reușit să câștige bani mulți prin intermediul acesteia, spunând chiar că este ceea ce căutau de ani de zile.

Îți recomand să privești produsul PHPRunner ca pe o investiție pe care o s-o acoperi cu siguranță și care te va ajuta mult timp de acum înainte.

Reclame

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s