Munca cinstita si usoara


Am auzit diverse discuții în ultimul timp legate de video chat. Mi-au povestit prietenii despre asta, am primit un flyer când stăteam în stația de autobuz și nu numai o dată, este foarte ușor să dai de o agenție de videochat. Este adevărat că gasesti videochat oriunde, dar trebuie să fii atent ca actele să fie în regulă, căci este considerată ca fiind o activitate legală, prin urmare nu există vreun motiv pentru care să nu fie totul pus la punct. Dacă îți dorești să faci parte din această activitate, te sfătuiesc să apelezi la agenții și studiouri precum Black Studio, spre exemplu. Avantajul pe care aceste studiouri îl oferă este condfidențialitatea, membrii cu care vei intra online vor fi din alte țări, precum Statele Unite ale Americii.

Ceea ce majoritatea nu cunosc este că video chat-ul se împarte în două categorii și anume videochat-ul adult și videochat-ul non-adult. Primul videochat menționat este cel tradițional despre care știm cu toții ce implică, iar cel de al doilea, videochat-ul non-adult este mai puțin cunoscut, iar asta pentru că nu este la fel de bine plătit ca și cel tradițional, acesta implică discuții prin intermediul unei camere web cu membrii care vor să își vorbească, iar subiectele pot să difere după bunul plac al acestora. Depinde doar de tine să decizi ce anume ți se potrivește.

Această activitatea este practicată în rândul tinerelor dar și a tinerilor, oferindu-le oportunitatea de a se întreține singuri, prestând o muncă legală și ușoară, care nu necesită diplome în plus, ci doar un aspect plăcut și dorința de a face bani.

Nu pot să spun că nu m-am gândit niciodată la asta, acest job îți oferă numeroase satisfacții financiare în comparație cu alte job-uri tradiționale care îți oferă un salariu de pe urma căruia încerci să tragi cât mai mult ca să poți trăi de pe o zi pe alta. Fiecare meserie are riscurile și sacrificile ei, însă nu orice muncă este și bine plătită. Vreau să păstrez un ton neutru asupra acestui subiect, însă înclin să-l promovez pe un ton pozitiv, căci nu există dezavantaje care să te afecteze în vreun fel pe care să-l regreți.

Nu am judecat niciodată o persoană care face bani cinstiți, ci o persoană care alege să fure și să omoare oameni pentru bani, cel puțin eu am crescut învățată cu acest principiu, depinde de fiecare în parte din ce perspectivă privește.

Reclame

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s