Castiga un city break la Instabul


Cred că am mai vorbit despre Aerolines. De aceasta dată vin cu veşti bune, ideale pentru sezonul de vară şi nu numai! Se pune la bătaie o vancaţă la Istanbul plus trei trollere de voiaj de la Valigeria dar şi un voucher în valoare de 300 de lei. Sunt trei premii diferite de care vă puteţi bucura, iar de precizat este faptul că orice participant are posibilitatea de a-şi multiplica numărul şanselor de câştig prin implicarea cât mai mare şi rezolvarea cît mai multe task-uri din concurs.

istanbul_1

Acum este timpul să profitaţi de această oportunitate pe care unul dintre cele mai de încredere site-uri de domeniu o oferă. Este totul bazat pe un regulament foarte uşor, trebuie să îndepliniţi condiţiile care se regăsesc cam la orice concurs. Ca să castigi un city break la Instabul pentru două persoane cu transport avion şi cazare la hotelul Timeks de 3 stele, cu mic dejun într-o cameră dublă incluse, ai timp să te înscri în concurs în intervalul 01 Septembrie şi 15 Decembrie 2015. Toată această escapădă are este în total de 2050 de lei. Pentru a intra în concurs urmând paşii necesari accesaţi site-ul Aerolines şi pagina oficială de Facebook, dar şi pentru mai multe detalii referitoare la premii.

Vă spuneam cu câteva rânduri mai în sus că vin cu veşti, nu doar cu o veste. Cea de-a doua veste este că Aeroline dispune de biletele de avion, dus şi întors, spre Tenerife la un preţ special, deci poti sa rezervi ieftin ieftin bilete de avion spre Tenerife. Se ştie prea bine că Tenerife este una dintre cele mai căutate şi râvnite destinaţii de vacanţă. Clima caldă care se menţine pe toată durata anului dar şi programele de divertisment precum carnavalele şi festivalurile religioase vor asigura o vacanţă de neuitat, iar plajele din sud Playa de Las Americas si Los Cristianos sunt atracţiile principale de pe insulă pe care nu le puteţi rata sub nicio formă. Pe site puteţi găsi toate informaţiile necesare pe durata vacanţei, de la aşezare geografică, climă, aeroport, autobuz dar şi obiective turistice.

Asigură-ţi vacanţa din timp pentru a profita de oferte şi beneficiile aduse de acestea.

Anunțuri

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s