Helen Boutique


Una dintre prietenele mele pasionate de fashion mi-a arătat aseară o colectie interesanta de rochii de seara de pe Halen Boutique şi mi-a povestit despre rochiţele pe care le-a achiziţionat dar şi despre materialele, croiul şi condiţiie de livrare.

A ales două rochii din colecţia de seară, una mai scurtă şi una mai lungă pentru a fi pregătită în caz de orice. Spre exemplu, rochia Mimi Black cu mânecă i-a atras atenţia. Este o rochie de la care nu poţi să ceri mai mult. Este o rochie mulată cu un croi elegant, care prezintă elemente din dantelă şi o crăpătură care oferă un look sexy pe lângă rafinamentul pe care îl emană la prima impresie. Am înţeles că rochiţa a ajuns în termen de 24 de ore de la comanda plasată prin curierat rapid, intactă şi ambalată corespunzător.

Helen Boutique by Dan PUIU - Poza-821-IMG_2301-465x696

A două rochiţă, numită Axya Ivoir, este o rochie scurtă de seară, de culoare albă, care este în mare parte alcătuită din dantelă. Eu cred că această rochiţă este ideală atât evenimentelor importante care necesită o ţinută elegantă de seara cât şi evenimentelor precum sărbătorirea unei zile de naştere în familie. Conferă un aer fresh şi este visul oricărei domnişoare.

Helen Boutique by Dan PUIU - Poza-51-IMG_1417-465x696

Ceea ce m-a interesat să aflu de la ea este dacă rochiile arată în realitate ca şi cele de pe site. Mi-a confirmat că sunt identice şi chiar arată mult mai bine decât ar fi crezut şi mărturiseşte că este mulţumită de serviciile oferite de Helen Boutique.

Vă recomand să aruncaţi o privire peste rochiţele prezentate pe site. Frumuseţea unei femei vine din interior spre exterior, iar în rochia potrivită, femeia capătă încredere în sine şi se va simţi mult mai bine în propria piele, iar acest lucru se va vedea cu ochiul liber şi îi va aduce numai şi numai bucurii. Depinde de noi dacă vrem să fim frumoase, mai exact de atitudinea pe care o afişăm în faţa celorlalţi. Suntem conştiente că aparenţele înşeală de multe ori, însă, ca femei tindem să păstrăm impresiile celor din jurul nostru în favoarea noastră, căci, noi cunoaştem câte uşi ne sunt deschise atunci când arătăm impecabil.

Reclame

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s