Academia de Traduceri ofera Servicii Juridice Complete


Traducerile legalizate şi apostila de la Academia de Traduceri sunt ceritificate de Calitatea Serviciilor, au autorizaţie de la Ministerul Justiţiei şi este o companie membră European Language Industry Association.

quality

Serviciile oferite de Academia de Traduceri sunt ca raport dintre calitate şi preţ cea mai avantajoasă soluţie din domeniu. Cu o experienţă acumulată în timp de 10 ani şi cu peste 3.000.000 de pagini traduse, asigură servicii de calitate, respectând deadline-urile cu ajutorul unei echipe formate din cei mai buni traducători împărţiţi pe departamente lingvistice şi de traduceri de specialitate.

Dacă nu ştiaţi, apostila are ca scop atestarea veridicităţii actelor oficiale emise de statele semnatare ale Convenţiei de la Haga pentru a facilita circulaţia actelor oficiale emise de un stat care face parte din Convenţie şi care trebuie prezentate într-un alt stat membru al Convenţiei.

Academia de Traduceri vă stă la dispoziție alături de o întreagă echipă de juriști din cardul Departamentului Apostilare/Supralegalizare și vă ajută să obţineţi apostila, supralegalizarea și viza pentru orice document sau traducere de la oricare din autoritățile competente și ambasade din București, oferindu-vă servicii juridice complete.

Există cazuri în care apostila nu este necesară şi se recurge la supralegalizare. Însă, Departamentul de Apostilare/Supralegalizare al Academiei de Traduceri vă asigură atât consultaţă juridică gratuită, cât şi apostilare, supralegalizare documente originale, copii legalizate, traduceri autorizate şi legalizate în/din toate limbiile dar şi vizarea documentelor şi a actelor de studii la orice autoritate competentă, plus livrarea rapidă, inclusiv prin curierat național dar şi internaţional.
workflowSeriozitatea şi lucrul bine făcut sunt cuvintele ideale care descriu Academia de Traduceri. Imaginea de mai în sus arată exact modul de operare şi beneficiile de care clienţii sau potenţialii clienţi se pot bucura.

Părerea mea este că cel mai bine este să te laşi pe mâna specialiştilor în domeniu. Este în zadar să apelezi la companii care nu îşi iau munca şi domeniul de activitate în serios, care nu respectă deadline-urile şi îţi fac oferte care nu sunt deloc în favoarea ta. Odată ce realizezi importanţa calităţii serviciilor, abia atunci o să începi să ai de câştigat şi să simţi cum este să fii mulţumit de un serviciu pentru care ai plătit.

Reclame

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s