Contabilitate


Este evident faptul că în capitală sunt o mulţime de firme care au nevoie de cineva pentru a le asigura nevoile legate de contabilitate, de aceea majoritatea sunt în căutare de servicii contabilitate Bucuresti de calitate, pe care să se poată baza.
Financial Expert are experienţă în serviciile de contabilitate, atât în multinaţionale (Big4), cât şi în zona IMM, trecând prin toate domeniile de activitate în decursul a celor şapte ani de activitate în care au satisfăcut nevoile de contabilitate ale clienţilor săi prin intermediul serviciilor profesionale oferite.

b1bf392437

De la evidenţa contabilă, salarizare şi personal şi până la recrutarea personalului de specialitate pentru departamentul financiar-contabil, este totul asigurat. Servicii precum asistenţa în organizarea activităţii de evidenţă contabilă, a politicilor dar şi a procedurilor contabile, balanţa lunară de verificare, jurnale de TVA, registru de jurnal, inventar, reglarea şi urmărirea fişei plăţilor, refacerea evidenţei contabile, întocmirea, depunerea şi certificarea situaţilor financiare anuale şi semestriale, întocmirea statelor de plată, întocmirea şi depunerea tuturor declaraţiilor şi taxelor de plată aferente salariilor atât lunare, cât şi anuale, stabilirea profilului canditatului vizat şi organizarea interviului preliminar, selecţia candidaţilor pentru angajare, pregătirea profesională a persoanei selectate şi nu numai, cât şi multe alte sarcini pe care Financial Expert se încumetă să le asigure la preţuri avantajoase.

contabilitate

Sunt atât de multe sarcini care trebuie realizate şi care necesită o mulţime de timp pentru a le îndeplini, încât angajarea unei firme care să se ocupe de tot ce ţine de contabilitate poate fi cea mai bună alegere pentru firma pe care o deţineţi. Serviciile profesionale şi bine conturate garantează succesul şi buna organizare. În Bucureşti, concurenţa dintre firmele de contabilitate este mare, însă, sunt multe firme care le promit clienţilor şi stelele de pe cer, iar în realitate nu sunt în stare nici să viseze la asemenea standarde.

Mai exact, contabilitatea se ocupă cu măsurarea, evaluarea, cunoaşterea, gestiunea şi controlul asupra activelor, datoriilor şi capitalurilor proprii, rezultatelor obţinute din activităţiile persoanelor fizice şi juridice cu scopul de a asigura buna organizare, înregistrarea cronologică şi sistematică, totodată, prelucrarea, publicarea şi păstrarea informaţiilor cu privire la poziţia financiară, dar şi asigurarea relaţiilor cu potenţialii şi actualii investitori, clienţi, creditori financiari şi comerciali dar şi cu instituţiile publice. Doar experţii în domeniu se pot descurca cu asemenea task-uri, în caz contrar, riscaţi să vă asumaţi sfârşitul propriei afaceri.

Reclame

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s