MagicLED, o tehnologie modernă


MagicLED dispune de o gamă largă de produse de iluminat cu led, atât pentru spațiile interioare cât și pentru spațiile exterioare, folosindu-se de o tehnologie modernă. Spre exemplu, pentru spaţiile de interior dar şi pentru locuinţe, instituţii de învăţământ, scări de bloc sau birori, lumea optează pentru aplice cu led pentru ca sunt ieftine, usor de instalat si consuma putin.

aplica-led-15w-alb-cald-rotunda-1-600x600

Se pot găsi aplice cu led sub diferite mărimi şi forme, gama variată şi largă vă asigură aplice led rotunde, aplice led pătrate, aplice led senzor la diferite preţuri avantajoase şi promoţii. Ţinând cont de faptul că acestea au un consum redus, rezultă faptul că sunt mult mai eficiente şi economice decât corpurile de iluminat tradiţionale.

aplica-led-15w-alb-cald-patrata-1-600x600

În următoarele rânduri o să încerc să vă explic cum funcţionează această tehnologie şi de ce este important ca aceste corpuri de iluminat să aibă un consum mic. Numărul cât mai mare de lumeni se asigură eficienţa luminoasă, iar consumul de energie este reprezentat de către numărul de wati şi cu cât consumul este mai mic, cu atât luminozitatea este mai mare, iar pentru a asigura o bună luminozitate, raportul dintre lumeni şi wati trebuie să fie de cel puţin 80, iar cei de la MagicLED cunosc foarte bine acest aspect şi îl implementează în produsele oferite.

Beneficiile alegerii produselor de pe MagicLED sunt în mare parte calitatea susţinută de producătorii de renume precum Bridgelux, Philips, Samsung, Sharp, Citizen, Meanwell, Tridonic şi nu numai, dar şi de faptul că nu emit radiaţii ultraviolete, prin urmare nu dăunează mediului înconjurător.

Eu consider că acesta este punctul culminant pe care l-a atins tehnologia corpurilor de iluminat şi că avem două posibilităţi. Fie încercăm să adoptăm noile tehnologii, care au fost create pentru a ne spori calitatea vieţii şi a ne uşura traiul, fie ne mulţumim cu ceea ce avem deja dar care, de fapt, nu ne satisfac cu adevărat nevoile. Ca fiinţe umane tindem mereu spre mai mult şi mai mult, spre evoluţie, ceea ce este un lucru normal care denotă o bună înţelegere a etapelor vieţii prin care fiecare dintre noi va trece la un moment dat, cel mai bun exemplu sunt telefoanele mobile, în ziua de astăzi toată lumea deţine un mobil, cam aşa stă treaba şi cu celelalte lucruri.

Reclame

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s