Jocuri online – jocurile generatiilor actuale si viitoare


jocuriwinx

Jocurile online au devenit jocurile generaţiilor actuale şi viitoare de copii. Ţin minte că obişnuiam să mă joc şi eu la rândul meu când am fost puştoaică. De fiecare dată căutam împreună cu prietenele mele acele jocuri winx online de dress up pentru fete , iar acest lucru se întâmpla cam în fiecare zi după ce veneam acasă de la şcoală. Diversitatea nu ne-a lăsat loc de plictiseală, erau diverse variante de jocuri dress up cu păpuşi, zâne, personaje din desenele animate şi multe altele. Cu ajutorul unei conexiuni la Internet vei fi la un pas distanţă de site-urile cu jocurile tale preferate, precum jocurile cu fetele Winx de pe jocuriwinx.ro.

Unii părinţi consideră că jocurile online le fac rău copiilor, însă acestea îi ajută să îşi dezvolte anumite abilităţi şi aptitudini şi să desprindă calităţi precum creativitatea, concentrarea şi răbdarea sau responsabilitatea şi competivitatea.Mama obişnuia să folosească jocuri online ca recompense pentru momentele în care îndeplineam o sarcină, îmi făceam temele sau luam o notă bună. Dacă şi părinţii din zilele noastre ar ştii cum să exploateze aceste jocuri online, ar observa că sunt atât în avantajul lor cât şi în avantajul micuţiilor.

Putem spune că jocurile online sunt mult mai ieftine decât jucăriile şi jocurile fizice din magazine care de multe ori reprezintă un pericol pentru copii, de la piese mici care pot fi înghiţe, până la blăniţele sintetice care pot irita pielea copiiilor. Jucându-se fie pe calculator sau alte dispozitive cu conexiune la Internet, aceştia pot fi supraveghiaţi mult mai uşor şi mai eficient. Jucate moderat pot fi o alternativă uşoară de a îi ţine pe cei mici ocupaţi pentru o perioadă de timp. De asemenea, recomand cu mare drag jocurile online şi celor mai mari, trecuţi de vârsta copilăriei, jucându-se vor reuşi să uite de problemele de zi cu zi şi să se relaxeze. Într-o societate care este în continuă mişcare avem nevoie de o pauză care să ne distragă de la tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru.

O educaţie bună nu se bazează doar pe stricteţe ci şi pe distracţie şi acumularea de noi cunoştinţe. Un pont pentru cei care au copii este să observe ce înclinaţii aceştia, spre ce jocuri se îndreaptă, iar în acest fel vor putea realiza spre ce anume este atras pruncul şi îl vor putea ajuta să se dezvolte pe acel plan. Spre exemplu, fetiţele pasionate de jocuri online dress up ar trebui îndrumate spre o carieră în modă şi design vestimentar.

Reclame

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s