3 lucruri vulgare la o femeie


Sunt câteva aspecte în comportamentul și vestimentația unei femei care îmi par vulgare și pe care eu încerc să le evit pentru a nu cădea în penibil.

So, here we go!

1. Călcâiul la vedere

Înțeleg, e vară și e cald, vrei să porți săndăluțe cât mai invizibile, dacă se poate, chiar deloc. Călcâiul descoperit al unei femei îi distruge feminitatea și atrage toată atenția care ar fi trebui să îi fie acordată gleznei. Poate că exagerez, dar, personal, consider că nu este feminin și devine vulgar. E o parte care te descoperă de mister, iar o femeie fără mister e doar… O femeie.

2. Make-ul de seară aplicat dimineața

Există tipuri de make-up pe care le aplicăm în funcție de momentul zilei, împrejurare, eveniment. Clar este că make-up de seară foarte încărcat nu merge purtat dimineața în locul celui mai lejer și natural. E vulgar să vezi la 7 AM o femeie fardată ca ultima fetiță de clasa a 8-a la pozele de final de an, cu tot ce are în trusa de make-up.

3. Decolteul prea adânc și colanții/pantalonii prea strâmți

Nu văd nimic elegant într-o fată la care pot să îi văd buricul datorită decolteului mult prea generos sau forma labiilor prin colanții/pantalonii prea strâmți. Nu e numai vulgar dar e și de prost gust. Next time when you get ready to go out watch yourself twice in the mirror, young lady!

Reclame

4 gânduri despre „3 lucruri vulgare la o femeie”

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s