Constantin Butuc Studio – un concept cinematografic pentru nunta ta


Mi-a trebuit să arunc doar o privire pe site-ul www.constantinbutucstudio.ro ca să îmi doresc să mă căsătoresc exact în următoarea secundă, iar acest fapt nu este tocmai ceva obișnuit când vine vorba despre mine, toți cei care mă cunosc de ceva timp sunt conștienți că să mă mărit nu este unul dintre visele mele nici pe departe. Sincer, trebuie să recunosc, cum am intrat pe site, o serie de fotografii, care îți fură cu totul atenția, m-au lovit din plin și m-au lăsat cu gura căscată, absolut fără cuvinte. Unghiurile potrivite și gândite, scena surprinsă, calitatea uimitoare a fotografiilor și povestea fiecărei fotografii în parte te fac pur și simplu să îi invidiezi pe cei din acestea încât abia după ce îți revi puțin începi să remarci pasiunea oamenilor din spatele aparatelor de fotografiat care au reușit să captureze momentele celui mai important eveniment din viața unui cuplu.

Constantin Butuc Studio se ocupă cu surprinderea atât foto cât și video a celor mai frumoase momente din cadrul evenimentelor de tip nuntă și botez. Serviciile impecabile oferite de către o echipă formată din profesionaliști cu experiență în acest domeniu și care dispun de cele mai performante echipamente foto și video garantează calitatea și satisfacerea nevoilor clienților.

Nu ezitați să apelați la serviciile oferite de Constantin Butuc Studio, căci avem parte de evenimente care, chiar dacă e posibil să se repete, se întâmplă o singură dată pentru prima oară. Evident, ne dorim ca să menținem vie amintirea acestor momente precum este nunta și de aceea angajăm fotografi și cameramani pe durata evenimentului, însă nu este în regulă să angajăm prima persoană care ne iasă în cale și deține un aparat DSRL Canon sau orice altă marcă. Alături de echipa de la Constantin Butuc Studio o să vă puteți bucura de un concept cinematografic pentru nuntă și după cum spun chiar aceștia „Fiecare cuplu merită un fotograf profesionist de nuntă, unul cu care să lucreze ușor și să fie distractiv”, dar să nu uităm de clipuri, de aceea țin să menționez că fiecare cuplu merită atât un fotograf profesionist dar și un cameraman pe cinste.

În orice caz, o să aibă un impact mai mare odată ce vizitați site-ul, este imposibil să nu te îndrăgostești de portofolii și ofertele rezonabile. Chiar dacă serviciile sunt la un nivel înalt, prețurile se păstrează accesibile și în acest fel toată lumea o să fie fericită. Pare prea des vis, nu? Vă invit să vă convingeți singuri. Nu știu dacă o să mă căsătoresc vreodată dar dacă o să se întample o asemenea minune, cu siguranță, îi voi lua în considerare pe cei de la Constantin Butuc Studio, căci recunosc o afacere bună când o văd și dacă am ocazia nu o las să treacă pe lângă mine, sunt o oportunistă înnăscută și îi felicit pe toți ceilalți care sunt la fel de optimiști și plini de viață.

Ca de final de articol vă urez multă răbdare pentru a vă realiza toate planurile ca la carte și înțelepciune în deciziile care vă pot afecta constant în decursul vieții.

Reclame

Parerea ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s